Bossuyt Grootkeukens, partner van Sir Kwinten

15.03.18

Toegankelijke gastronomie met oog voor kwaliteit en detail in een ongedwongen sfeer, dat zijn basiswaarden die Sir Kwinten hoog in het vaandel draagt. Met deze waarden in het achterhoofd kozen Yanick Dehandschutter en Glenn Verhasselt voor een keuken van Bossuyt. Wij polsten bij hen naar de motivatie voor deze keuze.

Hoe kwamen jullie bij Bossuyt Grootkeukens terecht?

Bossuyt is ondertussen een bekende en belangrijke speler op de Belgische markt. We kenden de naam Bossuyt vanuit reclameboodschappen maar ook – en vooral - uit de gesprekken met collega-chefs die hun ervaring met ons delen. Bossuyt Grootkeukens is gekend voor zijn goede reputatie, de perfecte afwerking van de keukens en zijn uitstekende service zowel bij oplevering van de keuken als achteraf. Ze beschikken over een eigen servicedienst en komen snel ter plaatse wanneer er zich een probleem voordoet.

Hoe verliep de keuze van concept en het ontwerp van de keuken?

De keuze van een nieuwe keuken ging bij ons meteen ook gepaard met een serieuze verbouwing in onze zaak. Bossuyt Grootkeukens was van in het begin betrokken hierbij. Er werd onder andere een binnenmuur uitgebroken tussen de keuken en de zaal en de keuken werd ook gevoelig groter. Voor de ontwikkeling van het design van de keuken volgden verschillende overlegrondes. Wij kozen voor een groot blok in het midden en indeling errond. Bovendien kozen we voor een open keuken - het keukendesign van Bossuyt staat bekend om zijn eigen stijl en indeling maar het is ook esthetisch mooi en onderhoudsvriendelijk. De keuken mag dus zeker gezien worden en zorgt voor een sfeer van openheid die door onze klanten bijzonder gesmaakt wordt, letterlijk en figuurlijk!