
Sint-Rembert scholengroep
Tot 2.000 leerlingen die in anderhalf uur tijd een middagmaal geserveerd krijgen. Wie thuis af en toe kookt voor een gezin of voor vrienden weet dat dit een gigantische opdracht is. En toch is het de opdracht waarmee ...
Tot 2.000 leerlingen die in anderhalf uur tijd een middagmaal geserveerd krijgen. Wie thuis af en toe kookt voor een gezin of voor vrienden weet dat dit een gigantische opdracht is. En toch is het de opdracht waarmee ...
Wanneer Christophe Hardiquest zes jaar geleden naar de huidige locatie van Bon Bon verhuisde, liet hij in de eerste plaats in het restaurantgedeelte een aantal vernieuwingen doorvoeren. De keuken ...
De M in M Bistro staat voor Maertens. Dat zijn chef Mattias, gastvrouw Sofie en de twee kinderen. Maar bovenal staat M Bistro ...
Met een familienaam als Tastenhoye ligt de naam van het restaurant bij voorbaat vast: Taste. Nadat hij in Kelderman in Aalst bekroond werd met een ster, zocht chef Bart ...
Met verrassende hapjes en gerechten de culinaire sleur doorbreken op recepties of feesten. Een dessert gepresenteerd als een trendy hapje. Of een Vlaamse klassieker ...
Eten staat voor gezelligheid, zeker in goed gezelschap. Ook voor de bewoners van WZC De Linde is de maaltijd een van de hoogtepunten van de dag. Chef Geert Silversmet zorgt ervoor dat het elke dag verrassend en lekker is. Sinds kort in een gloednieuwe, modern uitgeruste keuken.